medrek.se

logga

Undersköterskor, sommarvikariat, Ortopedkliniken avdelning 14, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Undersköterskor, sommarvikariat, Ortopedkliniken avdelning 14, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi är en länsklinik som finns på tre orter, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus.

Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat under sommaren 2022. Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete där du får vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete? Då är du välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet är styrd av vår värdegrund vilket innebär att vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra. Vi hushåller med våra gemensamma resurser och vi arbetar öppet och respektfullt.

Hos oss på ortopeden utgår vi från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du känner dig trygg i din roll som undersköterska.

På ortopeden jobbar vi med kompetensväxling mellan undersköterskor och sjuksköterskor vilket innebär att vissa arbetsuppgifter som vanligtvis sjuksköterskor utför kommer du som undersköterska att utföra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat.

Du som söker detta sommarvikariat har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet av arbete på sjukhus, gärna inom akutsjukvård, är det meriterande för sommarvikariatet. Eftersom enheten bedriver verksamhet dygnet runt är det viktigt att du vill och kan arbeta obekväm arbetstid (kväll, natt, helg).

För att trivas i denna roll ser vi att du som söker är en lugn och stabil person med förmåga att hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt. Vi ser också att det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbete och att du självständigt kan ta dig an uppgifter. I vår verksamhet är teamsamverkan en viktig del varpå det är av stor vikt att du trivs i samarbetet med kollegor och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna redan idag.

Vänligen bifoga betyg och examensbevis/diplom med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Munter

Enhetschef

Telefon: 0701912868/060135295

E-post: camilla.munter@rvn.se

Zekarias Berhane

Kommunal Västernorrland

Telefon: 060-135295

Veronica Mattsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 060-135295

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor, sommarvikariat, Ortopedkliniken avdelning 14, Sundsvall

Region Västernorrland