medrek.se

logga

Undersköterskor, sommarvikariat, Stroke- och rehabavdelning 3, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Undersköterskor, sommarvikariat, Stroke- och rehabavdelning 3, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Stroke- och rehabiliteringsavdelningen, avdelning 3, Örnsköldsviks sjukhus tillhör Närsjukvårdsområde Norr. Vid avdelningen vårdas stroke-, medicin- och rehabpatienter.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till hos på Stroke- och rehabiliteringsavdelning 3 i Örnsköldsvik under perioden 2022-06-10 tom 2022-08-14.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska vid Stroke- och rehabiliteringsavdelning 3 arbetar du i team med läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Du ansvarar för patientens dagliga omvårdnad, provtagningar och kontroller samt deltar i planerad rehabilitering.

Som undersköterska på avdelningen arbetar du patientnära med omvårdnad, dagliga rutiner och uppdrag som avser en vårdavdelning samt eventuella akuta situationer som inträffar. Arbetet innefattar lyft och att man går och står mycket under arbetspasset. Viss dokumentation ingår.

Vi erbjuder introduktion och viss utbildning i samband med att ni börjar hos oss. Vi tillhandahåller internutbildningar utifrån vårt medicinska område.
Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift. Meriterande är fördjupning inom akutsjukvård samt tidigare erfarenhet av arbete på sjukhus. Verksamheten bedrivs dygnet runt och arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, natt, vilket förutsätter din möjlighet att arbeta skift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är en lugn och stabil person som kan hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt. Du är flexibel genom att du trivs i en omväxlande miljö och ser positivt på förändringar. Vi förutsätter att du liksom vi värdesätter god stämning på arbetsplatsen och trivs i samarbetet med kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna redan idag.

När du inkommer med din ansökan ber vi dig bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Maria Höglund

Enhetschef

Telefon: +4666089464

E-post: maria.hoglund4@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor, sommarvikariat, Stroke- och rehabavdelning 3, Örnsköldsvik

Region Västernorrland