medrek.se

logga

Undersköterskor sommarvikariat till BB/Förlossning/Gyn, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-22

Ansök nu

Undersköterskor sommarvikariat till BB/Förlossning/Gyn, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Kvinnokliniken i Örnsköldsvik undersköterskor inför sommaren. Vill du ta del av ett härligt arbetsgäng med ett varierat arbete så sök till oss!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård består av gynekologisk mottagning, Specialistmödravård och BB/Förlossning/gynekologisk avdelning med ca 700 förlossningar/år. I kvinnosjukvården arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i välfungerande team.

Kvinnokliniken i Örnsköldsvik rekryterar undersköterskor inför sommaren under perioden juni-augusti, med tillsättning enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig ett varierande, utvecklande och spännande jobb där ingen dag är den andra lik. Hos oss får du möjlighet till friskvårdstimme, individanpassad inskolning och god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med allmän omvårdnad om den födande kvinnan och dess nyfödda barn. Du assisterar barnmorska och läkare samt utför provtagning, städning av patientsalar och andra utrymmen. Du hanterar även mathantering m.m. Schemat innebär 3-skift och vartannat helgarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Har du erfarenhet av barnsjukvård och/eller kvinnosjukvård ser vi det som meriterande för tjänsten. Även du som är nyutbildad undersköterska är intressant för oss. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. För rollen krävs att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du har en personlig mognad och är trygg, stabil och har självinsikt.. För oss är det viktigt att du trivs med samarbete och att du strukturerar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt diplom/examensbevis.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-22

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agneta Strandberg

Kommunal Västernorrland

E-post: agneta.strandberg2@rvn.se

 

Ulrica Karlsson

Tf enhetschef

Telefon: +4666057820

E-post: ulrica.karlsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor sommarvikariat till BB/Förlossning/Gyn, Örnsköldsvik

Region Västernorrland