medrek.se

logga

Undersköterskor till äldreboendet Smeden i Järfälla

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-01

Ansök nu

Undersköterskor till äldreboendet Smeden i Järfälla

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi  undersköterskor som vill jobba extra hos oss, det gäller både enstaka pass då och då samt mer kontinuerligt under lite längre perioder.

 

Smeden är ett äldre- och demensboende i stadsdelen Kalhäll med närhet till Bolinder strand.

Huset är nybyggt 2020 och består av 54 ljusa och fina lägenheter i fyra våningsplan. På entréplan finns gemensamma funktioner såsom samlingssal för aktiviteter och anknytning till sinnenas trädgård med bland annat odlingsmöjligheter, fontän och ute gym.

På Smeden är det sex boendeenheter varav fyra  är avsedda för personer med kognitiv sjukdom/demenssjukdom. Varje boendeenhet har ett eget kök och gemensamma ytor för social samvaro. Lägenheterna har egen toalett med tvättmaskin samt en kokvrå.

Vi är Silvia certifierade sedan Juni 2023 

 

Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. 

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet:  Tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdags  2023-02-01 

Har du frågor angående anställning på Smedens äldreboene kontakta: Verksamhetschef, Olga Trupina Mail: olga.trupina@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till äldreboendet Smeden i Järfälla

A&O Ansvar och Omsorg