medrek.se

logga

Undersköterskor till Åleryds vårdboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-22

Ansök nu

Undersköterskor till Åleryds vårdboende

Sista ansökningsdatum: 2020-09-22
Referensnummer: 5476

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Mikael Andersson, Verksamhetschef, 013-20 89 97, mikael.m.andersson@linkoping.se

Kommunals reception, 010-442 87 00, syd.ost@kommunal.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, individens behov i centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning till Åleryds vårdboende som är beläget i stadsdelen Ekholmen. Boendet har cirka 180 platser fördelat på sjukhem, demens, korttidsboende, växelvård och dagverksamhet. På boendet finns cirka 150 medarbetare och verksamhetschefer, biträdande verksamhetschefer, samordnare och sjuksköterskor finns på plats. 

Vi söker undersköterskor till enheterna korttids, somatik och demens.

Några av tjänsterna är dagtidstjänster där man har ett utökat ansvar som gäller daglig planering och måltider på avdelningen.                        

Arbetsbeskrivning

Vi vill att individerna som bor på Åleryds vårdboende ska få hjälp och stöd med det han/hon inte klarar av själv, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete.

Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp vid förflyttningar och dusch, serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med den boende på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp m m.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i IT-systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetssättet IBIC, individens behov i centrum.

Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. Du har datorvana och erfarenhet av att dokumentera i Treserva.

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att vara flexibel, stresstålig och se möjligheter istället för hinder. Vi söker dig som har ett gott bemötande i alla situationer och möten i ditt yrke. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och även ta egna initiativ.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställningar

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Antal lediga befattningar: 7

5476

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Åleryds vårdboende

Linköpings kommun