medrek.se

Undersköterskor till covid-19-timanställning, Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Undersköterskor till covid-19-timanställning, Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Med anledning av att inflödet av covid-19-patienter ökar, utökas också vårt behov av personal. För att möta ett stigande behov av vård genomförs på sjukhuset flera parallella åtgärder där rekrytering av fler timanställda kollegor är ett av dem. Är du intresserad av att arbeta hos? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Under det senaste året har vi mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även tidigare rekryterat ett stort antal medarbetare. Stort tack för ert visade engagemang!


Om tjänsten
Arbetsuppgifterna styrs utifrån behov men du kommer i stor utsträckning att jobba kliniskt och framförallt med covid-19-patienter. Det kan också bli aktuellt att arbeta med andra patientgrupper. Arbetar du inom slutenvården kommer du tillsammans med sjusköterska ansvara för vården av tilldelade patienter. 

I arbetet kan exempelvis följande uppgifter ingå:

  • Basal omvårdnad

  • Venös och kapillär provtagning

  • Katetersättning 

  • Ta vitala parametrar

Dessutom kan det bli aktuellt med en tjänst inom provtagning kopplat till Covid-19.

Vi söker i första hand dig som kan arbeta som timanställd i större omfattning och kan påbörja en anställning relativt omgående. I förlängningen kan mindre omfattning också komma att bli intressant.

Tjänsten avser både dig som är intresserad av dag-, kväll- och helgtjänstgöring och dig som är intresserad av endast nattjänstgöring. Ju mer flexibel du är desto bättre. Störst behov finns för tillfället i Huddinge men det kan också bli aktuellt med en anställning i Solna, samt SÖS, Danderyd, Norrtälje och Södertälje för provtagningspersonal. Vi ser gärna att du kan tillträda så snart som möjligt.

Anställningsform vid intresseanmälan är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Vi söker framförallt

  • undersköterskor med erfarenhet av intensivvård

  • undersköterskor med erfarenhet av provtagning och/eller covid-19-provtagning

  • undersköterskor, gärna med erfarenhet av arbete inom akutsjukvård/slutenvård

  • underläkare

  • vårdstuderande (sjuksköterskestudenter som avslutat termin 4 och läkarstudenter som avslutat termin 5. Avslutat termin 3 respektive 4 kan bli aktuellt om man har relevant erfarenhet av att arbeta inom slutenvård och då gärna covid-19-avdelning eller IVA)

För att bli aktuell för en anställning krävs det att du talar och skriver svenska på C1-nivå (GERS-skalan). Detta då svenska är det språk vi främst kommunicerar på med våra patienter.

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården och vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Övrig information om rekryteringsprocessen
I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor.

Då detta är en intresseanmälan kommer vi endast att återkoppla till dig om behovet av personal uppstår.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Undersköterskor till covid-19-timanställning, Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Karolinska Universitetssjukhuset