medrek.se

Undersköterskor till demensavdelningar och hemtjänsten i Vingåkers kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-19

Ansök nu

Undersköterskor till demensavdelningar och hemtjänsten i Vingåkers kommun

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar för personer med demenssjukdom som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu flera undersköterskor till vår hemtjänst och demensavdelningar.
Som undersköterska hemtjänst kommer du arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det innebär att du kommer ha varierade arbetsuppgifter som är anpassade efter den enskilde brukarens behov, för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma. Du kommer arbeta tillsammans med både kollegor, chef och sjuksköterskor för att kunna tillgodose kvalitativ vård och omsorg. Tillsammans med ditt team kommer du finnas med i våra brukares vardag. Du kommer även genomföra dokumentationer enligt gällande lagstiftning.

Som undersköterska på en demensavdelning i Vingåkers kommun kommer du att arbeta med kvalificerad vård, daglig omsorg och bidra till en bättre vardag för våra boende med demenssjukdom. Du arbetar personcentrerat vilket innebär att du arbetar utifrån den boendes individuella behov och önskemål.

På demensen arbetar du i ett tvärprofessionellt team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och närmaste chef. I arbetet ingår daglig dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Tjänsten är på 100 % och tillsvidare. Vingåkers kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. Vi har även friskvårdsbidrag och erbjuder stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser. För fler av våra förmåner, se Personalförmåner i Vingåkers kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du får gärna ha tidigare erfarenhet vård- och omsorgsarbete inom äldreomsorg och det är meriterande att du tidigare arbetat i hemtjänst eller med demenssjukdom. Som person tror vi att du är självgående och ansvarstagande med ett positivt synsätt. Du vet sedan tidigare, eller är nyfiken på, hur det är att arbeta i en liten organisation och vilka fördelar och utmaningar det kan innebära. Du är lösningsfokuserad och driven och vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Eftersom arbetet kräver dokumentation enligt gällande lagstiftning har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du är van användare av dator och andra tekniska arbetshjälpmedel. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och gott bemötande som präglas av respekt och värdighet. Körkort är ett krav.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Undersköterskor till demensavdelningar och hemtjänsten i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun - Socialförvaltning