medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker flera undersköterskor till vår hemsjukvård sommar 2019

Ditt jobb

Vimmerby kommun bedriver hemsjukvård upp till sjuksköterskenivå. Arbetsuppgifterna utförs både i ordinärt boende, vård- och omsorgsboenden samt i kommunens gruppboenden. Arbetsuppgifter är sedvanliga hälso- och sjukvårdsuppgifter, som du utför på delegation av sjuksköterska, som ex. provtagning, såromläggning, läkemedelshantering med mera.

Kvalifikationer

formell utbildning som undersköterska
goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
god datorvana
B-körkort
erfarenhet från hemsjukvård, sjukhusvård, äldreomsorg eller demensvård
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, har ett trevligt bemötande, har god samarbetsförmåga, kan arbeta både självständigt och i team. Du ska ha ett stort engagemang, vara positiv, tänka nytt, vara kreativ, flexibel och tycka om utveckling- och förändringsarbete.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarvikarie
Sysselsättningsgrad: 100%    
Tillträde: 2019-06-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-03-05
Intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Enhetschef
Richard Söderlund
0492-76 98 46

Undersköterskor till hemsjukvården sommar 2019

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-05

Ansök nu

Dela detta jobb