medrek.se

logga

Undersköterskor till hemtjänsten Färjestaden söder

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Undersköterskor till hemtjänsten Färjestaden söder

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en undersköterska till hemtjänst Färjestaden söder.

Att arbeta i hemtjänsten innebär ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du är spindeln i nätet och gör tillsammans med dina kollegor stor skillnad för dem vi finns till för.

I dina uppgifter ingår omvårdnad, hjälp i hemmet med allt ifrån matlagning till tvätt och städ. Dokumentation, HSL-insatser på delegation samt att åka på trygghetslarm är också en del av arbetet.

Vi jobbar med kontaktmannaskap, vilket innebär att man som medarbetare har ett utökat ansvar kring sina specifika brukare. Där blir du en viktig person för att den som vi finns till för, ska få den rätta hjälpen, kunna känna sig trygg och säker i sin vardag.

I hemtjänsten är arbetstiderna fördelade dag/kväll samt helg.

För att kunna komma ifråga för en anställning ska godkänt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Kvalifikationer

Är du en kreativ person som gillar att möta och hjälpa människor ska du komma och jobba hos oss i hemtjänsten!

Här får du chansen att arbeta i ett team med såväl undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och rehabpersonal.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning.

Flexibilitet, att kunna hålla flera bollar i luften, ärlighet och värdesättande av den personliga integriteten värderas högt.

Som person är du lyhörd, positiv, trygg och pålitlig. Du behöver trivas både med att jobba i team och också enskilt.

Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller annan medicinsk erfarenhet är meriterande.

Körkort är ett krav.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Jenny Westerlund, Enhetschef
0485-471 26
Jenny Westerlund

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till hemtjänsten Färjestaden söder

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg