medrek.se

Undersköterskor till hemtjänsten - natt

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-25

Ansök nu

Undersköterskor till hemtjänsten - natt

Arbetsplatsen

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. 

Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. 

Centrala hemtjänsten är en verksamhet som bedriver hemtjänst dygnet runt. Verksamheten består av en nattgrupp på ca 20 personer och två arbetsgrupper hemtjänst dag, med ca 30 personer. Verksamheten är belägen inne i Ulricehamn i "Topecohuset" och här arbetar engagerad och kompetent personal. Vi arbetar aktivt med att utföra vård och omsorgsuppgifter med vårdtagarnas bästa för ögonen. I vår hemtjänst arbetar vi med rutt- och planeringsverktyget TES. Nu söker vi två undersköterskor på visstid till hemtjänst natt.

Läs mer >>

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL och du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom äldreomsorg och/eller erfarenhet av TES är det meriterande. 

Du är en lösningsfokuserad och flexibel person som är van att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande och samarbetar och kommunicerar väl med andra människor. Dina kunskaper i det svenska språket är goda i såväl tal som skrift. Vidare har du god datorvana och innehar B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 181101 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till:  Visstidsanställning t.o.m. 190331 samt visstidsanställning t.o.m. 190831, möjlighet till förlängning.
Antal platser: 2

Andra uppgifter

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. 

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. 

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-09-25
Arbetsgivarens referensnummer: A811683

Upplysningar

Maria Johansson
Enhetschef
0321-595716

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0321-595000

Dela detta jobb

Undersköterskor till hemtjänsten - natt

Ulricehamns kommun