medrek.se

logga

Undersköterskor till Kärna servicehus och hemtjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-22

Ansök nu

Undersköterskor till Kärna servicehus och hemtjänst

Sista ansökningsdatum: 2020-09-22
Referensnummer: 5606

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Linda Stigh, Verksamhetschef, 013-206765, linda.stigh@linkoping.se

Kommunal Öst, Facklig företrädare, 010-442 8700, syd.ost@kommunal.se

 

 

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu fyra undersköterskor för tillsvidareanställning till Kärna servicehus och hemtjänst. Vi utgår från lokaler på Kärnabrunnsgatan i Malmslätt och bedriver hemtjänst i Kärna med omnejd.

Arbetsbeskrivning

I hemtjänsten arbetar du i kundens hem, oftast ensam, vilket ger möjlighet till fina möten. Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp och stöd vid förflyttningar och dusch, serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med kunden på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp m.m.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal kunder, vilket innebär att du planerar stödet och hjälpen tillsammans med kunden. Du dokumenterar i IT-systemet Treserva och ansvarar för att upprätta, följa upp och revidera genomförandeplaner. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet och med hjälp av dem öppnar vi dörrar, registrerar besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.

I arbetet färdas du mestadels med bil mellan våra kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetssättet IBIC, individens behov i centrum.

Hemtjänsten är en verksamhet som ständigt förändras därför behöver du vara flexibel, stresstålig och se möjligheter i olika situationer. Du möter kunder med olika behov och måste därför vara trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du ska ha ett gott bemötande mot kunder, dina kollegor och samverkansparter du möter i ditt yrke. Då du ofta arbetar ensam hos kund är det viktigt att du tar eget ansvar och egna initiativ men arbetet förutsätter också att du är van vid att samarbeta.

B-körkort (för bil med manuell växellåda) är ett krav då du måsta kunna ta dig till kundens hem.

Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. Du har datorvana och erfarenhet av dokumentation i Treserva.

Då vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet måste du vara villig att lära dig att använda digitala verktyg.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad: Del-och heltid.

Antal lediga befattningar: 4 st. 

5606

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Kärna servicehus och hemtjänst

Linköpings kommun