medrek.se

Undersköterskor till Laboratoreier för närvård och preanalys

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Undersköterskor till Laboratoreier för närvård och preanalys

Vi erbjuder
Karolinska Universitetslaboratoriet och medicinska enheten för närvård och preanalys (LNP) söker nu nya medarbetare för vikariat.

LNP finns på ca 50 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler på Karolinska sjukhuset i Huddinge och i Solna. Därför ber vi er att ange på vilket av dessa sjukhus som ni är mest intresserade av att jobba på i er ansökan. 
 
Om tjänsten
På LNP möter vi patienten i flera arbetsmoment så som vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.  

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och  personlig utveckling. 

LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdommar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom LNP.
 
Vi söker 
Du som söker tjänsten skall vara utbildad undersköterka. Att du som person har ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kan ge en bra service. 

Arbetsuppgifterna består av:

  • Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn.
  • Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
  • Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.
  • Arbete med flödesförbättringar.

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska. OBS: Din ansökan anses inte vara komplett förens du har bifogat dina examensbetyg från din utbildning. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Examensbetyg 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterskor till Laboratoreier för närvård och preanalys

Karolinska Universitetssjukhuset