medrek.se

logo

Undersköterskor till Månstorps Ängar - vår demensby

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-09

Ansök nu

Undersköterskor till Månstorps Ängar - vår demensby

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenede Care driver Månstorps Ängar på uppdrag av Vellinge kommun. Vård- och omsorgsboendet har totalt 56 boendeplatser, fördelade på 4 enheter. Boendet erbjuder lägenheter till äldre personer med kognitiv svikt.

Vi har på Månstorps Ängar stora trädgårdar för lätttillgänglig utevistelse samt bra utrymme för gemensamma aktiviteter eller samvaro. Vi har retrobutik, salong,sinnesrum m.m. 

Då vi är Stjärnmärkt enligt Svenskt Demenscentrum och arbetar personcentrerat med salutogent förhållningssätt, känner vi att vi ligger i framkant i bemötande till de som har en kognitiv svikt.

Som stöd för detta arbetar vi i team mellan SSK, gruppledare, paramedicinare samt specialistutbildade undersköterskor demens.

Vi lägger stort fokus på att aktiviteter som våra Leva Livet inspiratörer är ansvariga för, dessa genomförs i grupp men även individuellt, allt utifrån hyresgästernas önskemål.

Vi arbetar med kontaktmannaskap i nära samarbete med närstående.

Förenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Ansvar- Engagemang - Omtanke. 

"Vi vill göra skillnad för människor, för samhället och för framtiden"
 

ARBETSUPPGIFTER/KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, att du ser till den enskildes behov och är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån hyresgästens behov och önskan med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetstid/varaktighet 

Tillsvidare dag/kväll/helg 37 tim/v, olika tjänstgöringsgrader förekommer

LÖN 

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE 

Enligt överenskommelse, alla anställningar börjar med en provanställning på 6 månader.

Intervjuer sker löpande

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Maria Lerjerud Verksamhetschef
Telefon: 073 - 901 55 47
mariale@forenedecare.se

Andrea Tell Gruppledare
Telefon: 073 - 901 55 48
andreat@forenedecare.se

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor till Månstorps Ängar - vår demensby

Forenede Care