medrek.se

Undersköterskor till Multisjuka Äldre R72 i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-07

Ansök nu

Undersköterskor till Multisjuka Äldre R72 i Huddinge

Om oss

På Avdelning R72  bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har olika diagnoser och vårdas under kort tid. De vanligaste förekommande diagnoserna är hjärtsvikt, kroniska obstruktiva lungsjukdomar (KOL), endokrina sjukdomar och infektioner. Det mesta intaget sker från Akutmottagningen och sjukhusets vårdavdelningar men också på remiss från vårdcentral samt från direktstyrd ambulans efter kontakt med jourläkare resp. koordinator. Avdelningen har 20 vårdplatser.

Vi erbjuder

Hos oss får du:

- Ett lärorikt och utmanande arbete som undersköterska där du kan utvecklas inom den medicinska omvårdnaden

- En positiv arbetsgrupp som delar ett genuint intresse för geriatrisk sjukvård

- Vi arbetar i team med sjuksköterska, undersköterska, hälsoprofessionerna och läkare

- Du kommer att få en individuell inskolning anpassad efter dina behov

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning på heltid samt visstidsanställning för 6 månader och 1 år. Tjänstgöring innebär dag/kvällstid samt 2 av 5 helger.

Vi söker dig som 

- Har erfarenhet inom akutsjukvård

- Är engagerad i din yrkesroll och intresserad av geriatrisk sjukvård. 

- Tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och håller dig positiv i pressade situationer 

- Hjälper kollegor, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och rycker in där det behövs 

- Är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.   

Kvalifikationer 

- Utbildad undersköterska med examen från Vård-och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens 

- Erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård. Du ska även ha vanan av katetersättning, venprovstagning samt EKG, basal omvårdnad.

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

Kvalifikationer

Krav: minst 1 års vana från akutsjukvård.

Meriterande: geriatrisk vård erfarenhet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

 Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterskor till Multisjuka Äldre R72 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset