medrek.se

Undersköterskor till Neuro 2 i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Undersköterskor till Neuro 2 i Huddinge

Om oss

På vårdavdelning Neuro 2 arbetar du med akut och elektiv neurologisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Vi har 2 olika vårdnivåer på vår enhet. Vi kommer inom ett år att öppna en unik andningsenhet med andningsvård av neurologiska patienter, när du lärt dig grundläggande andningsvård kommer du få möjlighet att kompetensutveckla dig och delta i den vården.

Neuro 2 har akutintag dygnet runt och bedriver högspecialiserad vård av patienter med neuromuskulära sjukdomstillstånd. Vi genomför även utredning av patienter med misstänkta neuromuskulära sjukdomar där det bland annat ingår diagnostiska utredningar, medicinjusteringar och behandlingar.

Du kommer växla mellan våra olika vårdnivåer med akut omhändertagande och övervakning samt ges möjlighet till rotation mellan enheterna.

Neuro 2 har 19 vårdplatser, 7 dagvårdsplatser (måndag-fredag) samt 12 slutenvårdsplatser måndag – fredag (10 slutenvårdsplatser lördag-söndag)

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt. Hos oss arbetar du med patientnära arbete i högspecialiserad vårdmiljö. Arbetet är mycket varierande och du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. Dina arbetsuppgifter består till exempel av att hjälpa till med ett professionellt omhändertagande av patienten där du tillsammans med teamet bedömer patientens tillstånd, kontrollerar ordinerade parametrar och rapporterar vidare till teamet. Provtagning, EKG, sondsättning med mera ingår också i dina arbetsuppgifter samt förstås att samarbeta med övriga personalkategorier på ett smidigt sätt och ge god service till våra patienter.

Vi välkomnar sökande med längre erfarenhet, gärna med erfarenhet från akutsjukvård och/eller slutenvård.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att jobba med neurovård i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom neurologi är det till oss du ska komma!

  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team

  • Regelbundna internutbildningar och föreläsningar över året

  • Vi jobbar med kompetensutveckling bland annat med hjälp av Region Stockholms kompetensstege för undersköterskor inom verksamheten

Vårt mål är att skapa en hållbar schemaläggning som utvärderas regelbundet.

Vi söker

Vi söker dig med erfarenhet och genuint intresse for neurologi och akutsjukvård. Rollen kräver att du är jobbfokuserad och tar eget ansvar för ditt arbete och våra patienter

Du tycker om att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en arbetsmiljö med stundtals högt tempo. Arbetet kräver därför att du har förmågan att snabbt växla mellan olika tempon, besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera

Du hjälper dina kollegor när det behövs, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och vill vara med och utveckla vår verksamhet mot en god vård och en god arbetsmiljö

Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till dag/kväll eller natt. Observera att tjänsten inkluderar tjänstgöring två av fem helger för både dag/kväll och natt.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) bedöms ge motsvarande kompetens

  • Minst ett års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande: Erfarenhet av neuro/andningspatienter

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterskor till Neuro 2 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset