medrek.se

-->

Undersköterskor till Neurologisk vårdavdelning, Neuro 2 i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Undersköterskor till Neurologisk vårdavdelning, Neuro 2 i Solna

Är du en erfaren undersköterska som delar vår fascination för hjärnan och sträva efter att bedriva en omvårdnad utöver det vanliga? Då Neuro 2 är rätt plats för dig! Vi söker nu undersköterskor med erfarenhet av akutsjukvård för tillsvidare- timanställning och vikariat!

Neuro 2 ingår i Tema Hjärta, Kärl och Neuro och är Karolinska Universitetssjukhusets högspecialiserade akutvårdsavdelning för patienter med sjukdomar i nervsystemet. Vi tar hand om flera olika patientgrupper som kommer till oss båda akut och elektivt. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Avdelningen har totalt 14 vårdplatser. Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är en mycket god stämning på avdelningen”

Om tjänsten  

Som undersköterska på Neuro 2 har du en central roll i patientnära vård, här arbetar du tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, läkare och hälsoprofessioner.   

Arbetet innebär att du deltar i omvårdnadsarbetet, gör provtagningar, och övervakar patienter. Vi bedriver högspecialiserad epilepsivård och monitorerar patienter på speciella rum som en del av deras utredning.  

Verksamhetens natur gör att arbetsbördan med jämna mellanrum blir hög och du behöver därför vara lösningsorienterad och ha lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Vårt team är vår viktigaste resurs och vi ser att du har god samarbetsförmåga med alla i gruppen.

Vi behöver nu förstärka vår undersköterskegrupp på avdelningen! Vi erbjuder tillsvidaretjänst- timanställning och vikariat förlagd till dag/kväll, natt eller treskift utefter ditt intresse.    Dagarbetet innebär tjänstgöring två av fem helger och innefattar även kvällsarbete.  

Som en del av det tar vi emot studenter på vår avdelning, som du kommer att vara med och handleda.

Vi erbjuder 

En lärorik miljö där du kommer att ingå i det multiprofessionella teamet där vi arbetar tillsammans kring våra patienter. ​Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt och anpassat efter dina behov.

Hos oss kommer du att ha kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad.

Vi sätter patienten först och arbetar för att utveckla och förbättra patientvården samt delar ett genuint intresse för neurologi. Dessutom får du möjlighet att arbeta i nya, fina lokaler med modern teknik!  

Vi söker  

Vi vänder oss till dig som har ett genuint intresse för neurologi, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus. 

Vi önskar att du ställer dig positivt till att arbeta i en organisation i förändring och tillsammans med oss arbetar för att behålla vårt positiva arbetsklimat.

Du tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och driftig i ditt arbetssätt, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla och driva förbättringsarbeten tillsammans med kollegorna på avdelningen.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn

Kvalifikationer

- Utbildad undersköterska med examen från Vård-och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens

- Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård eller akutsjukvård

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Handledarutbildning är meriterande. Vi ser det givetvis som en fördel om du har erfarenhet inom neurologi, men även erfarenhet från andra specialiteter. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterskor till Neurologisk vårdavdelning, Neuro 2 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset