medrek.se

Undersköterskor till ny verksamhet Hemgångsteam

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Undersköterskor till ny verksamhet Hemgångsteam

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.Beskrivning
Finspångs kommun ska starta upp ett Hemgångsteam - en helt ny verksamhet som beräknas starta mars/april 2020.

Vi söker 6 undersköterskor som brinner för äldreomsorgen och som vill vara med på resan att starta upp en ny verksamhet där kunden är i fokus. Hemgångsteamet kommer jobba för att säkra en trygg hemgång för personer som varit patienter inom slutenvården och som nu ska hem till ordinärt boende.  Arbetsuppgifter
Vård och omsorg inom ordinärt boende. Då biståndsbedömare fattar ett generellt beslut om trygg hemgång kommer Hemgångsteamet bedöma och utföra insatser utifrån kundens behov. Arbetet innebär att under en begränsad period skapa trygghet för kund i nära samarbete med andra professioner och färdigställa relevanta arbetsuppgifter inför överrapportering till ordinarie hemtjänstgrupp. Arbetet innefattar att ha en helhetssyn kring kund och därmed kan arbetsuppgifterna variera. Kvalifikationer
Krav finns gällande att vara utbildad undersköterska, flerårig erfarenhet av omvårdnadsarbete, personlig lämplighet och körkort för manuell bil. 

Du ska vara positiv, flexibel och ha ett professionellt bemötande. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samarbete med andra. 

Du ska vara trygg i ditt utövande av kontaktmannaskap, ha god kompetens gällande dokumentation (säker i upprättandet av genomförandeplaner) samt god datavana. Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Krav finns gällande erfarenhet av relevanta delegeringar (som insulin, innohep, plåster).


Villkor
Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Undersköterskor till ny verksamhet Hemgångsteam

Finspångs kommun