medrek.se

Undersköterskor till operation i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Undersköterskor till operation i Huddinge

Är du undersköterska och intresserad av operationssjukvård?
I Huddinge vi bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med bl.a. akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet samt inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, ÖNH samt övre gastrokirurgi.  
 
Om tjänsten 
I ditt arbete som undersköterska har du en mycket viktig roll i teamet. Du kommer bl.a. att vara inne på operationssal där du assisterar både anestesi- och operationssjuksköterska i deras arbete.  
 
En annan del av jobbet innebär att du förbereder och plockar fram relevant utrustning och material till aktuell operation samt ansvarar för att rengöra och iordningställa salen inför nästa operation. 
 
Vi erbjuder  
Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett gediget inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov.  
 
Vi tar fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig och erbjuder kontinuerliga utbildningsdagar och andra kompetenshöjande utbildningstillfällen som ex. simulatorträning. 
 
Vi söker  
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård/arbete på sjukhus. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete på operation.  
 
Du är en positiv och engagerad person som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt.  
 
Om du går vidare i den här processen kommer du att bli inbjuden till en intervju den 25 april och ser därför att du är tillgänglig då.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Din ansökan ska innehålla:   
•    CV   
•    Personligt brev   
•    Betyg / Intyg   
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Hanna Anlér Blomberg 
Rekryteringspartner
contacticon phone 08-517 783 43
contacticon mobile hanna.anler-blomberg@sll.se

Fackliga representanter
Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, telefon växel 08-585 800 00
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352

Dela detta jobb

Undersköterskor till operation i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset