medrek.se

logga

Undersköterskor till Råsvägen i Tranås

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Undersköterskor till Råsvägen i Tranås

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Råsvägen i Tranås

Råsvägen är ett äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar fördelat på 6 avdelningar. 

 

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter: 

Erfarenhet av äldreomsorg är ett krav, erfarenhet av demens är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 70-90% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta: Jesper Stenström Mail: jesper.stenstrom@ansvarochomsorg.se Telefon: 0722-440 486

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Råsvägen i Tranås

A&O Ansvar och Omsorg