medrek.se

logga

Undersköterskor till Rönningegården, korttid/växel

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Undersköterskor till Rönningegården, korttid/växel

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle.

Vi söker nu undersköterskor till Rönningegården. Vill du bli en av oss?

Rönningegården ligger i Mörbylånga och är ett särskilt boende med 8 avdelningar varav 2 avdelningar är korttid/växel. Vi arbetar med stjärnmärkt och personcentrerad omsorg för att alla ska få fortsätta vara den unika person de är även när de är hos oss. Nu söker vi fler kollegor som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Vård-/omvårdnadsarbete med HSL-uppgifter på delegation. Arbetet består av att ge vård och omsorg till personer på korttids och växelavdelning utifrån varje brukares individuella behov.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt där centrala begrepp är delaktighet och meningsfullhet. Vi vill att våra vårdtagare ska ha ett meningsfullt liv där de är delaktiga och hanterar sin vardag. Detta gör vi genom att se till det friska hos varje person.

Du kommer att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö med kollegor som brinner för sitt arbete där vi ser teamsamverkan som en framgångsfaktor. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter. I dina arbetsuppgifter ingår även löpande dokumentation. Tjänsten innebär arbete på dagtid och kvällstid enligt schema.

På hela Rönningegården har du ca 60 kollegor. Vi samarbetar över hela Rönningegården och mot andra särskilda boenden i kommunen så arbete på andra enheter förekommer, vilka kallas för resurspass. Förutom att man stöttar upp på andra arbetsplatser så bidrar även resurspassen till att ge dig variation och utveckling i arbetet. Självklart ingår en introduktion när man ska börja arbeta resurspass på en annan enhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som brinner för att ge en god omvårdnad och service med utgångspunkt från vårdtagarens individuella behov och önskemål. Dina kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andras. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Tjänsten som undersköterska kräver att du är flexibel, ansvarsfull, engagerad och har god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt har förmåga att prioritera, bedöma och hantera varierande situationer. Du är mogen och trygg i dig själv och tycker om att utveckla verksamheten. Ett aktivt deltagande i förbättringsarbete och arbetsplatsträffar ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetet innehåller även att föra dokumentation i verksamhetssystemet Procapita, vilket förutsätter god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt vana att arbeta med datorn som verktyg i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter, såväl brukare, anhöriga och kollegor. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Du bidrar även till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Du har arbetat inom vård-/omsorg och erfarenhet av korttid- och växelvård, demensomsorg och kunskap om BPSD är meriterande.

Erfarenhet krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Månadslön

Kontaktpersoner

Jennie la Fleur, Enhetschef
0485-475 44
Jennie la Fleur

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Rönningegården, korttid/växel

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg