medrek.se

logga

Undersköterskor till Sjösidan Särskilt boende demens

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Undersköterskor till Sjösidan Särskilt boende demens

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare.

Anställningen är inom äldreomsorgen med placering på avdelning för personer med demenssjukdom/kognitiv svikt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för och gärna med erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom. Anställningen är inom äldreomsorgen med placering på en enhet för personer med demenssjukdom/kognitiv svikt.  För att lyckas i uppdraget som undersköterska krävs att du är ansvarsfull och initiativrik, har lätt att samarbeta, är flexibel och har ett professionellt och gott bemötande. Du ska kunna inge en trygghet och god omvårdnad och utföra hälso- sjukvårdsuppgifter efter delegering såsom träningsinsatser, medicinöverlämningar och såromläggningar. Vi förväntar oss att du har ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Vi vill att våra boende skall känna trygghet och du måste kunna anpassa ditt arbetssätt utifrån de behov som finns eller uppstår. Vi ser gärna att du är flexibel, pålitlig, empatisk och fungerar väl i grupp. Du behöver vara lyhörd, ansvarsfull och engagerad. I arbetsuppgifter ingår även dokumentation i vårt verksamhetssystem Viva.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet

Övrigt

Rekrytering sker löpande och tjänst kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Karlsborgs kommun är en rökfri arbetsplats och tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vill du ha ett varierande arbete där ingen annan dag är den andra lik så ska du inte tveka att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Sjösidan Särskilt boende demens

Karlsborgs kommun