medrek.se

logo

Undersköterskor till Solhemmet.

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-17

Ansök nu

Undersköterskor till Solhemmet.

Nu söker vi på Laholms kommun flera engagerade undersköterska till vårt boende i Veinge då vi öppnar upp en avdelning till hösten 2022.

 

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen
Solhemmet ligger i Veinge cirka 5 km norr om Laholms centrum. Boendet består av 32 lägenheter, alla i markplan och med egen uteplats/altan. Vi är väldigt stolta över vår fina och lummiga trädgård som är utmärkt för utevistelse, aktivering och allehanda aktiviteter.

 

Vi ska nu starta upp en avdelning och behöver åtta nya undersköterskor. Vill du vara med och utveckla, påverka samt lägga upp arbetet på denna avdelning?


Arbetsuppgifter
Arbete med vård och omsorg för äldre i en hemlik miljö med trygg och trivsam atmosfär. Vår strävan är att göra vardagen meningsfull och innehållsrik för våra boende. Arbetet innebär även att rapportera och dokumentera i våra stödsystem. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande äldre utbildning samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV i din ansökan.

 

Anställningsform

Dag- och kvällstjänstgöring
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Henrietta Linde, Enhetschef, 0430-158 90

Sandra Östlund, Enhetschef, behjälplig vid rekrtering, 0430-167 60

Eva Johansson, Enhetschef, behjälplig vid rekrytering, 0430-159 40

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2022-07-17

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor till Solhemmet.

Laholms kommun - Socialförvaltningen