medrek.se

Undersköterskor till Solrosen

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Undersköterskor till Solrosen

Undersköterskor till Solrosen

Arbetsplatsen

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. 

Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. 

Solrosen är ett vård- och omsorgsboende beläget i Ulricehamn med verksamhet såväl inne på boendet som ute i vår hemtjänst. Här arbetar engagerad och kompetent personal, vi är ca 90 anställda. Vi arbetar aktivt med att utföra vård och omsorgsuppgifter med vårdtagarnas bästa för ögonen. I vår verksamhet arbetar vi med rutt- och planeringsverktyget TES. Vi söker nu fler medarbetare till vår hemtjänst - välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, och som har arbetat som undersköterska tidigare. Du har en bred kompetens och är van att arbeta med personer med utmanande beteende. Utbildning inom psykiatri är meriterande liksom arbetslivserfarenhet från äldreomsorg och psykiatri. För tjänsten krävs att du innehar B-körkort. 

Som person är du van att arbeta självständigt och du ser lösningar i situationer som uppstår. Du har ett gott bemötande och samarbetar och kommunicerar väl med kollegor och vårdtagare. Dina kunskaper i det svenska språket är goda i såväl tal som skrift och du har god datorvana.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-11-04 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 4

Andra uppgifter

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. 

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. 

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-09-23
Arbetsgivarens referensnummer: A809849

Upplysningar

Jessica Rosell
Enhetschef
0321-595785 

Anna Bylin
Enhetschef
0321-595771

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0321-595000

Dela detta jobb

Undersköterskor till Solrosen

Ulricehamns kommun