medrek.se

logga

Undersköterskor till Strokeenheten

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Undersköterskor till Strokeenheten

Strokeenheten är rätt plats för dig som har patient och omvårdnad i fokus och som är intresserad av att skapa goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Verksamhetens syfte är att ge bästa möjliga vård till människor som drabbas av stroke för att ge dem bästa möjliga förutsättningar till att återgå till ett så normalt liv som möjligt. Vår vision är att bli Sveriges bästa strokeenhet och vi behöver rekrytera fler undersköterskor på vägen dit.

Vi tar emot patienter dygnet runt, via strokelarm från ambulans eller akutmottagning. På avdelningen finns 12 vårdplatser. Arbetet här innebär att begränsa hjärnskada, att utreda och behandla riskfaktorer, men handlar även om att tidigt påbörja rehabilitering, förebygga komplikationer, identifiera och tillgodose våra patienters specifika och basala omvårdnad. Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med ytterlligare en undersköterska och en sjuksköterska och ansvarar för patientens basala omvårdnad. Ditt arbete är viktigt och ger dig en bred kompetens inom ditt yrke både vad gäller omvårdnad och medicintekniska moment. Du deltar med din kunskap både vid vår medicinska rond och vid våra teamträffar.

Vi tycker att det är viktigt att alla som arbetar hos oss får en bra inskolning och känner sig trygga. Som nyanställd får du en introduktion anpassad och utformade efter dina behov.

 När du känner dig trygg med patientgrupp och arbetet på avdelningen finns möjlighet att ytterligare bredda dina kunskaper genom att bli en del av vårt larmteam där undersköterskan har en betydelsefull roll. Innan du blir en del av vårt larmteam vill vi att du genomför vår larmkompetensutbildning och har arbetat minst ett halvår på avdelningen.

Här arbetar du nära patienten, tillsammans med andra professioner i stroketeamet. Eftersom det är stor variation på arbetsuppgifter och stundtals högt arbetstempo är det viktigt att vara flexibel och både kunna och vilja samarbeta.

Här kan du se hur larmprocessen ser ut hos oss.

 

Vi erbjuder dig: 

 

  • Strokekompetensutbildning 
  • Larmkompetens 
  • Nära samarbete och kunskapsutbyte med paramedicinska professioner 
  • En miljö där dina åsikter och synpunkter tillvaratas och är viktiga 
  • En arbetsplats som aktivt arbetar med förbättringar och kvalitetsutveckling 

 

Kvalifikationer

 

Utbildad undersköterska med examen från Vård- och omorgsprogrammet eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens.

 

Meriterande är tidigare erfarenhet av akut strokesjukvård och/eller akutsjukvård

Personliga egenskaper

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du som vår kollega har ett genuint intresse för omvårdnad. Då god strokevård bland annat handlar om ett bra teamarbete är egenskaper som god samarbetsförmåga, prestigelöshet och flexibilitet.

På vår enhet arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra omvårdnad och flöden. Att lära av varandra och lära ut till andra, både medarbetare, studenter, patienter och anhöriga är en stor del av arbetet. Vi tycker därför att det är viktigt att du är intresserad av förbättringsarbete och kvalitetsutveckling.

 

Anställningsform 

 

Tillsvidareanställning heltid

Vikariat

Timanställningar

Dag/kväll eller treskift

Tillträde enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell schemaplanering efter verksamhetens behov.

För att din ansökan ska vara komplett behöver du bifoga både CV och personligt brev.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Strokeenheten

Danderyds Sjukhus AB