medrek.se

Undersköterskor till våra operations- och intensivvårdsavdelningar

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Undersköterskor till våra operations- och intensivvårdsavdelningar

Är du undersköterska och intresserad av operationssjukvård eller intensivvård? Vi på Perioperativ medicin och Intensivvård (PMI) söker nu engagerade undersköterskor till våra operations- och intensivvårdsavdelningar i både Huddinge och Solna.

Operationssjukvård: på våra operationsavdelningar utförs avancerad elektiv kirurgi samt akutkirurgi och traumakirurgi. Vi bedriver kirurgi i form av thorax- och kärlkirurgi, tumörkirurgi, vaskulärkirurgi, spinalkirurgi, funktionell kirurgi, traumakirurgi, mikrokirurgi och rekonstruktiv kirurgi. Vi bedriver även dagkirurgisk verksamhet där vi opererar inom bland annat ortopedi, gastro, urologi och transplantation.  

Som undersköterska hos oss kommer ditt arbete till största del att vara inne på operationssal där du tillsammans med teamet är delaktig under hela operationsförloppet. 

Intensivvård: på våra intensivvårdsavdelningar arbetar vi med patienter som behöver övervakning och behandling dygnet runt i samband med mycket svåra sjukdomstillstånd. Du kommer att få möjlighet att arbeta med högspecialiserad intensivvård inom multitrauma, transplantation av lever och stamceller, multiorgansvikt och intensivvård under pågående tryckkammarbehandling samt thorax- och neurointensivvård. 

Som undersköterska hos oss arbetar du med högteknologisk avancerad intensivvård med nära koppling till forskning och utveckling. Du kommer i huvudsak att sköta den patientnära omvårdnaden, övervakning av vitalparametrar och mobilisering. 

Vi erbjuder  

Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov. Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete ger vi dig möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra olika funktionsområden. 

En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning.  

Vi söker  

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med förmågan att se till helheten.  

Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård samt erfarenhet från att ha arbetat inom operation och/eller intensivvård.  

Du är en positiv och engagerad person som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Din ansökan ska innehålla:  

• CV  

• Personligt brev  

• Betyg / Intyg  

För frågor gällande tjänsten hänvisar vi dig till:  

Hanna Anlér Blomberg, Rekryteringspartner PMI, hanna.anler-blomberg@sll.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. 

Vlkommen med din ansökan!  

Läs gärna mer om oss här! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Fackliga representanter

Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752

Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, Telefon växel 08-585 800 00

Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352

Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99

Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

 

Dela detta jobb

Undersköterskor till våra operations- och intensivvårdsavdelningar

Karolinska Universitetssjukhuset