medrek.se

logo

Undersköterskor till Vifolkagården

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Undersköterskor till Vifolkagården

Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Vi söker nu nya undersköterskor till vårt hemtrevliga äldreboende Vifolkagården.
Vifolkagården är ett äldreboende som ligger naturskönt i Mantorp mellan Mjölby och Linköping. På boendet finns omvårdnadsplatser, demensenhet, korttidsplatser, hemtjänstverksamhet och egen restaurang.

Hos oss får du arbeta tillsammans med hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån den boendes önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Att vara den länk medborgaren behöver för att kunna delta i sociala sammanhang och aktiviteter. Du kommer också utföra delegerande arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu undersköterskor på deltid, heltid med start provanställning för övergång till en tillsvidareanställning. Start efter överenskommelse

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Betyg från undersköterskeutbildning och intyg från Socialstyrelsen som undersköterska

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

TILLTRÄDE

1 april eller efter överenskommelse

LÖN

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

15 februari 2024

KONTAKTPERSON

Regionchef Anette Lundgren

Email: anette.lundgren@forenedecare.se

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor till Vifolkagården

Forenede Care