medrek.se

Undersköterskor, timanställning, till äldreboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Undersköterskor, timanställning, till äldreboende

Vi söker undersköterskor med erfarenhet från äldreomsorgen, för timanställning. 

Valkyrian är ett vård- och omsorgsboende med totalt 40 lägenheter fördelade på fyra enheter och två plan. Två enheter på bottenplanet är avsedda för personer med demenssjukdom. Boendet är beläget i närhet av stadspark och landsbygd men det är även nära till centrum och Tomelilla station.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem på boendet, med kvalitet i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitét, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Ibland ska du kunna arbeta i högt tempo utan att känna dig stressad. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning

LÖN 
Timlön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan!

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2021-10-31

KONTAKTPERSON 
Gruppledare Ulrika Norrman 0766-22 35 92
ulrikan@forenadecare.com
 
Gruppledare Anna Lindén 0709-958168
annalind@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Hemtjänst Söder & Valkyrian
Västergatan 38, 273 34 Tomelilla

Dela detta jobb

Undersköterskor, timanställning, till äldreboende

Förenade Care AB