medrek.se

Undersköterskor titta hit! Arbeta dagtid med endoskopi i Huddinge!

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Undersköterskor titta hit! Arbeta dagtid med endoskopi i Huddinge!

Välkommen till Endoskopienheten i Huddinge! Vi söker  just nu undersköterskor. Välkommen att ansöka till Sveriges främsta endoskopienhet!
 
Om tjänsten och vår verksamhet  
På endoskopin genomförs undersökningar och behandlingar i mag-tarmkanalen. Vi utför högspecialiserad vård och har patienter som kommer från hela landet. Du kommer att arbeta dagtid måndag-fredag.  
 
I din roll hos oss kommer du att:  
 •    Assistera vid olika endoskopiska undersökningar
•    Ansvara för inköp och fylla på i våra förråd  
•    Ansvara för att vår sänghall och vårt desinfektionsrum 
 
Du kommer att få arbeta i ett välfungerande samarbete med några av Sveriges främsta endoskopister. Forskning och utveckling är en naturlig del i vår vardag, och vi utvecklas ständigt genom ny teknisk utrustning och nya arbetssätt och metoder. Personalen utbildas kontinuerligt för att vi fortsatt skall ligga i framkant.  
 
Genom högteknologisk utrustning, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övriga verksamheter inom Karolinska Universitetssjukhuset bidrar vi med specialistkompetens och världsledande metoder för våra patienter.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten. Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga. Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier. Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.  
 
Kvalifikationer  
Utbildad undersköterska. Du som söker har erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård. Det är meriterande om du har kunskap i TakeCare och Orbit.  
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Veronica Dahlgren 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 823 55

Fackliga representanter
Kommunal

Dela detta jobb

Undersköterskor titta hit! Arbeta dagtid med endoskopi i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset