medrek.se

Undersköterskor – välkomna till Rimbos äldreboenden!

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Undersköterskor – välkomna till Rimbos äldreboenden!

Om oss
Vårdbolaget Tiohundra har 2 fina äldreboenden i  Rimbo.
 
Just nu söker vi medarbetare till Berghyddan och Birgittagården  
  Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme. Vi erbjuder en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Arbetsmiljön med god kamratanda och trevlig stämning är viktigt och vi ser nu fram emot nya kollegor! 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.  
 
Om tjänsten
På våra äldreboenden arbetar vi efter det humanistiska förhållningssättet personcentrerad vård. Det innebär att du och dina kollegor ger en god omvårdnad där personen alltid står i centrum, vilket vi gör genom ett gott teamarbete och ett utvecklat kontaktmannaskap. Du kommer att vara viktig i våra boendes vardag.
Ditt engagemang och kreativitet behövs i det dagliga arbetet och på olika former av verksamhetsmöten för att utveckla verksamheten. Våra boenden är bemannade dygnet runt.

Dokumentation sker via dator i Procapita och Händelsevis. Vi använder även det digitala signeringsverktyget Appva.

Vi har individuellt schema.
Tjänsterna är tillsvidare eller visstid och tjänstgöringsgraden är varierande dels beroende på din egen önskan. Birgittagården söker även dig som vill arbeta natt. 
Om intervju blir aktuell så kontaktas du på förhand. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
 
Om dig
Du har undersköterskeutbildning.
Utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa/demens och geriatriska sjukdomar är meriterande.
Du ser individens behov, är öppen och lyhörd, tar ansvar för ditt arbete och att verksamheten och arbetsgruppen fungerar och utvecklas.
Datorvana är ett krav.
Kunskaper i finska kan vara meriterande.
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Undersköterskor – välkomna till Rimbos äldreboenden!

TioHundra