medrek.se

logga

Undersköterskor/vårdbiträden till Kärna hemtjänst i Malmslätt

Regioner
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Undersköterskor/vårdbiträden till Kärna hemtjänst i Malmslätt

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska eller vårdbiträde inom Leanlink innebär att tillgodose kundernas individuella behov. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Du kommer att arbeta för att skapa möjlighet till social samvaro och delta i olika aktiviteter. I tjänsten som undersköterska ingår även omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. I tjänsten kommer du också få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med kunden planerar stödinsatser. Du ansvarar för kundens genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. 

Din arbetsplats 

Nu söker Kärna hemtjänst två nya kollegor för tillsvidareanställning. Tjänsterna avser arbetstider dag, kväll och helg. Sysselsättningsgrad på 75-100%. Du kan själv önska sysselsättningsgrad, vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Ta nu chansen att bli en del av vårt härliga team!

Kärna Servicehus drivs av Leanlink och ligger på Kärnabrunnsgatan 12 i Kärna. På vårt servicehus finns 35 servicelägenheter där våra gäster kan få hjälp av hemtjänsten. Vi har tillgång till uteplats i anslutning till matsalen och uteplats i vacker miljö på baksidan av huset. De individer som vi hjälper bor antingen i centrala Malmslätt eller på landsbygden. Vi är aktiva i att utveckla vårt arbete och verksamhet och deltar därför i pilotprojekt. Just nu ingår vi i ett pilotprojekt kring teamsamverkan mellan b.la. biståndsbedömning och hemtjänst. Vi har även ett nära samarbete med sjuksköterskor samt den enskildes rehabilitering.

Du som söker

Vi söker dig som har en godkänd gymnasial utbildning och det är önskvärt om du har en utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller vårdbiträdesutbildning. Du ska vidare ha erfarenhet av att arbete inom vård och omsorg. Har du arbetat inom hemtjänsten tidigare är det meriterande. Då vi färdas med cykel mellan våra kunder är det ett krav att du kan cykla. Då vissa bor på landsbygden är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda.

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10719

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor/vårdbiträden till Kärna hemtjänst i Malmslätt

Linköpings kommun