medrek.se

logga

Unicare söker Distriktsläkare

Företag Unicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Unicare söker Distriktsläkare


Unicare Vård i Västra Götaland AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Som distriktsläkare på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvården. Du kommer ingå i ett trivsamt, öppet och professionellt team där ni tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Ditt arbete kommer följa en strukturerad vardag, där du har tidsbokade besök, mottagning och behandling av dina vårdtagare. Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor.

Om oss

Mariestad är sjönära beläget vid Vänern där Unicare är en av två vårdcentraler. Mariestads kommun har ca 24000 invånare. Vårdcentralen Unicare Mariestad är en privat driven vårdcentral, men en del av vårdval VGR. Idag har vi ca 9000 listade patienter. Hos oss blir du en av ca 30 medarbetare som arbetar för att ge god vård genom ett bra teamarbete. 

Arbetsuppgifter

Som distriktsläkare hos oss är ditt arbete varierat. Arbetet varvas mellan planerade tidsbokade besök och besök av mer akut karaktär. Vi värnar om kontinuitet, och arbetar mot att alla våra patienter ska ha en fast vårdkontakt. Vi har även SÄBO, HSV och BVC-uppdrag hos oss. Kvälls och helg jour sker i samverkan med övriga vårdcentraler i närområdet. Möjlighet till fortbildning sker regelbundet. 

 

Om dig 

Du är legitimerad läkare med specialistutbildning i allmänmedicin. Du gillar mångfalden som det innebär att vara allmänläkare. Du får gärna bidra med idéer, då vi ständigt arbetar med att förbättra vår verksamhet. Då arbetet både är självständigt och innebär teamarbete kommer vi lägga stor vikt vid din förmåga att samarbeta. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift. 

Det är ett stort plus om du har tidigare arbetserfarenhet från primärvården, men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift.

 

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande. 

Sysselsättningsgrad kan diskuteras. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsbolag. 


 


Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Mariestad

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2020/31

Kontakt

Therése Kvarnström, 072-2483334

Publicerat

2020-10-12

Sista ansökningsdag

2020-11-12

 

Dela detta jobb

logga
Unicare söker Distriktsläkare

Unicare