medrek.se

logga

UNICARE VÅRD SÖKER ARBETSTERAPEUT

Företag Unicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-01

Ansök nu

UNICARE VÅRD SÖKER ARBETSTERAPEUT

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1200 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Vi söker Arbetsterapeut.

Vi utökar nu vår verksamhet och söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom öppen vård. Arbetet är självständigt och kräver initiativförmåga.

Arbetsuppgifterna består i bedömning och behandling av besvär från främst händer, Artrosskola, handhavande och bedömning av hjälpmedel, göra demensutredningar tillsammans med demenssköterska samt jobba med vardagsrevidering vilket sker både individuellt och i grupp. Teamarbete förekommer också ex MMR 1.

Vi arbetar för ett nära samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Tjänsten kommer till en början att vara stationerad i Borlänge men kommer senare, tillsammans med övriga 2 arbetsterapeuter, delas med Falu vc.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
UNICARE VÅRD SÖKER ARBETSTERAPEUT

Unicare