medrek.se

logga

Unicare Vård söker Astma/KOL sköterska

Företag Unicare
Regioner
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

Unicare Vård söker Astma/KOL sköterska

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Vi söker nu en Sjuksköterska/distriktssköterska med vidareutbildning inom Astma/KOL samt rökavvänjning till Unicare Vårdcentral i Arvika.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av självständigt arbete inom astma/KOL där du arbetar enligt nationella och regionala riktlinjer. Övrig tjänstgöringstid består av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar och rådgivning via telefon. 

Som person trivs du med variation i ditt arbete, sätter dina patienter i fokus och kan snabbt ställa om när situationen kräver det. Du har också ett stort intresse för ett hälsofrämjande arbete. Personliga egenskaper som vi värderar högt är flexibilitet, noggrannhet, struktur och god samarbetsförmåga. För att lyckas i denna roll ska du kunna självständigt lägga upp och prioritera ditt arbete, men även trivas med att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    enl överrenskommelse
Löneform    Fast lön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Arvika
Län    Värmlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/26
Kontakt    
Kajs-Marie Karlsson, 0767717522
Publicerat    2020-10-02
Sista ansökningsdag    2020-11-02

Dela detta jobb

logga
Unicare Vård söker Astma/KOL sköterska

Unicare