medrek.se

logga

Unicare Vård söker Sjuksköterska/Distriktssköterska

Företag Unicare
Regioner
Utgår

2021-02-04

Ansök nu

Unicare Vård söker Sjuksköterska/Distriktssköterska

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Vi söker nu en Sjuksköterska/distriktssköterska till vår hjärtsviktsmottagning på Vårdcentralen Unicare i Strängnäs.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av självständigt arbete med hjärtsviktsmottagning på vårdcentralen där du arbetar enligt nationella och regionala riktlinjer. Övrig tjänstgöringstid består av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar och rådgivning via telefon. 

Som person trivs du med variation i ditt arbete, sätter dina patienter i fokus och kan snabbt ställa om när situationen kräver det. Du har också ett stort intresse för ett hälsofrämjande arbete. Personliga egenskaper som vi värderar högt är flexibilitet, noggrannhet, struktur och god samarbetsförmåga. För att lyckas i denna roll ska du kunna självständigt lägga upp och prioritera ditt arbete, men även trivas med att arbeta i team. Vi är en mindre vårdcentral där din roll kan komma att omfatta flera olika arbetsuppgifter vilket ställer höga krav på flexibilitet. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete, hjärtsjukvård eller minst 7,5HP vidareutbildning i hjärtsvikt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tillträdesdag och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig! I första hand på mail: Tommy.Mets@unicare.nu

Dela detta jobb

logga
Unicare Vård söker Sjuksköterska/Distriktssköterska

Unicare