medrek.se

logga

Unicarevårdcentral Vetlanda söker Fysioterapeut

Företag Unicare
Regioner
Utgår

2021-04-19

Ansök nu

Unicarevårdcentral Vetlanda söker Fysioterapeut

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1200 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast till Unicare i Vetlanda

Arbetsuppgifterna består i bedömning och behandling av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar. Behandling sker både individuellt och i grupp. Vi har även riktad verksamhet såsom smärtskola och artrosskola.

Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom öppen vård. Arbetet är självständigt och kräver initiativförmåga.

Vi arbetar för ett nära samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Vi arbetar i team har god gemenskap. Vill satsa på en patientsäker primärvård. Vill du vara med och utveckla vården i Vetlanda ?

Du får fantastiska medarbetare och vi satsar på framtiden.

Team-möte hålls varje dag med läkare ,sjukgymnast ,KBT-terapeut, sjuksköterska tillsammans med patienten i centrum där vi gör en gemensam plan för patienten. 

Tjänsten är ett graviditets vik. och tillträde efter överenskommelse, period 20210501-20220830  men med ev. tillsvidareanställning. 

Vill du vara med i vårt rehabteam, välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Unicarevårdcentral Vetlanda söker Fysioterapeut

Unicare