medrek.se

Nu söker vi tre utbildade undersköterskor till vård och omsorgsboendets somatik och demens enhet på Vinddraget 14 Gävle.

Förenade Care Vinddraget i Gävle drivs i egen regi fr om 1 november 2018. Här bor 65 personer med olika behov av omsorg och stöd och demens sjukdom. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår ifrån varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service.
Vi arbetar enligt vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer den enskilde till en meningsfull dag och hälsosam livskvalitet. Personalteamet består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterska, rehab personal, omvårdnadspersonal, vaktmästare, måltidsvärdinnor och leva livet-inspiratörer. 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska på Vinddraget kommer du att vara ett stöd till de äldre så att de kan leva sitt liv så som de önskar. Du utför omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och individuella genomförandeplan. Du kommer att arbeta som kontaktman och samverka med anhöriga. Du ger våra kunder och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterska och rehab. I arbetet ingår att utföra omvårdnad och annan social samvaro men också motivera kunderna att vara delaktig i aktiviteter tillsammans med våra Leva livet inspiratörer. I arbetet ingår delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser samt dokumentation. Du kommer att ingå i ett av de olika ombuden som berörs på enheten.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med godkända betyg. Meriterande är om du har arbetat med demens. För dig är det en självklarhet att du sätter kunden i fokus och behandlar alla med respekt. Du är positiv, initiativrik och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid bemötande och attityder. En god samarbetsförmåga är avgörande för att du skall lyckas bra med ditt uppdrag och självklart medverka till en positiv anda. Du ska ha kunskap i att dokumentera i Social journal och arbeta utifrån arbetssättet IBIC samt ha erfarenhet och god kompetens av kvalitetsregistret BPSD.

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med människor och har en god social förmåga. Du ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Krav
Utbildad undersköterska med godkända betyg. Du ska ha tillräckliga kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift och läsförståelse samt ha datorvana.

Omfattning 
Dag- och kvälltjänstgöring samt varannan helg. 

Anställningsform
Provanställning tillämpas de första 6 månaderna, tjänsten är deltid. 

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde 
Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag: 
25 september
Intervjuer och rekrytering kommer att hållas löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson
Sophie Milde verksamhetschef, må-fred 8-16
Telefonnummer: 072-085 24 21
sophiem@forenadecare.com
Kristina Bergh biträdande verksamhetschef, må-fred 8-16
Telefonnummer: 072-08 52 444 
kristinab@forenadecare.com

Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Utbildad undersköterska till VInddraget

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Dela detta jobb