medrek.se

Utbildningsansvarig sjuksköterska till SABH på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Solna

Regioner
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Utbildningsansvarig sjuksköterska till SABH på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Solna

Vill du arbeta med barn i alla åldrar och med hela Stockholms Region som arbetsområde? Nu finns chansen då SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i hemmet - har en ledig tjänst som utbildningsansvarig sjuksköterska. Varmt välkommen att söka till oss!

Om oss
SABH-Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet är en vårdform som är ett alternativ till slutenvård på Astrid Lindgrens Barnsjukhus där svårt sjuka barn som annars skulle varit inneliggande på sjukhuset istället kan vårdas i hemmet. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, samt paramedicinare. De barn som vårdas på SABH har ett brett spektrum av diagnoser och omvårdnadsbehov. Verksamheten har ett stort flöde av patienter men vårdar även patienter som är inskrivna på SABH under längre tid.

Geografiskt finns SABH i nya lokaler på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna där vi startar och avslutar arbetsdagen. Däremellan är vi ute på hembesök och träffar patienten och dennes familj i patientens hem runt om i hela Region Stockholm. 

Hos oss kan vi erbjuda dig ett spännande och varierande arbete.

Om tjänsten
Som utbildningsansvarig sjuksköterska säkerställer du patientsäkerheten genom att identifiera utbildningsbehovet på grupp- och individnivå, organisera utbildningsflödet, stärka omvårdnadspersonalens teoretisk/praktiska kunskap samt upprätthålla deras kompetens. Du kommer arbeta tillsammans med omvårdnadschefen för att planera och organisera utbildningsinsatserna för både nyanställd och erfaren omvårdnadspersonal.

Arbetet fördelas genom 40 % tjänstgöring som utbildningsansvarig sjuksköterska och 60 % tjänstgöring genom kliniskt arbete som specialistsjuksköterska på vårdavdelningen. Under delar av sommaren, vecka 25-34, kommer du ha klinisk tjänstgöring om 100 % som specialistsjuksköterska på SABH. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
  • trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
  • har lätt för att sätta dig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.
  • arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska med magisterexamen eller legitimerad sjuksköterska med motsvarande kompetens.
  • Tidigare erfarenhet av att vårda sjuka barn. 
  • Handledning 7,5 HP

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av utbildning.

Välkommen till en trevlig arbetsplats med en kompetent och trygg personalgrupp!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Utbildningsansvarig sjuksköterska till SABH på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset