medrek.se

Utbildningsledare/AKA till Pre- och Postoperativ vård (FE POP)

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Utbildningsledare/AKA till Pre- och Postoperativ vård (FE POP)

Vill du forma ett helt nytt uppdrag som innefattar att arbeta med utbildning inom högspecialiserad universitetssjukvård?
Vi söker nu en verksamhetsanknuten utbildningsledare/AKA inom Funktionsenhet Pre- och Postoperativ vård (FE POP). Vi bedriver postoperativ vård för patienter inom samtliga kirurgiska flöden för vuxna patienter på Karolinska Solna. Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  
 
Vi erbjuder  
I rollen som utbildningsledare kommer du att få möjlighet att jobba med högkvalitativ- och innovativ universitetssjukvård där du ges möjlighet att arbeta med en stor variation av patientgrupper. Vi erbjuder dig en central roll för våra medarbetare där vi värdesätter din kunskap och erfarenhet. Det är viktigt för oss att du får jobba på toppen av din kompetens och vi erbjuder därför stora möjligheter till individuell utveckling.
 
Om tjänsten  
Du har en strategisk roll i utbildnings- och kompetensfrågor i samråd med ledningsrådet inom funktionsenheten. Du kartlägger, planerar, genomför och följer upp utbildningsinsatser både på lång och kort sikt. I tjänsten ingår även utbildnings- och planeringsansvar för våra studenter då du även kommer vara AKA.
 
Tjänsten innefattar 50% uppdrag som utbildningsledare och 50% patientnära vård som sjuksköterska, vilket skapar en ökad förståelse för arbetet inom FE POP. 
 
I den här filmen berättar Hilda lite mer om hur det är att jobba hos oss och om du vill läsa lite mer om hur vi ser på ledarskap så berättar vår vårdenhetschef Magnus om det här. 
 
Vi söker dig som: 
•    Har en vilja att utveckla den pedagogiska läromiljön för våra medarbetare.  
•    Är driven, kommunikativ och nyfiken.  
•    Har en god förmåga att arbeta såväl i team som självständigt 
•    Bidrar till förändrings- och förbättringsarbete för patientens och verksamhetens bästa.  
•    Det viktigt att du har ett genuint intresse för pedagogik och har en god förmåga att anpassa dig till medarbetarnas olika behov och lärostilar.  
Tjänsten är en nyckelfunktion i vår vision att skapa excellens inom postoperativ vård. 
 
Du är trygg i din professionella roll, är kommunikativ samt har en god strategisk och analytisk förmåga. Du är välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende.  
 
Du har ett stort intresse och engagemang för utbildning och utbildningsfrågor. 
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska med lägst magisterexamen. Flerårig klinisk erfarenhet som sjuksköterska inom perioperativ vård och/eller intensivvård. Handledarutbildning minst 7,5 hp och fördjupade meriter inom pedagogik och handledning.  
 
Meriterande: Tidigare erfarenhet av utbildningsansvar. Erfarenhet av att leda projekt och utvecklingsarbete. 
 
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!  
 
Kontakta Vårdenhetschef Magnus Flodberg vid frågor om tjänsten, 08–51775305 alternativt magnus.flodberg@sll.se. 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
- Personligt brev  
- CV  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall)  
- Bevis på akademisk examen  
- Pedagogiska meriter  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Magnus Flodberg 
Vårdenhetschef, Pre- och Postopvård samt smärtvård
contacticon phone 08-517 753 05

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Utbildningsledare/AKA till Pre- och Postoperativ vård (FE POP)

Karolinska Universitetssjukhuset