medrek.se

Utbildningsledare inom anestesisjukvård till Funktion Perioperativ medicin och intensivvård

Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Utbildningsledare inom anestesisjukvård till Funktion Perioperativ medicin och intensivvård

Vi söker nu Utbildningsledare inom anestesisjukvård till våra verksamhetsområden där du kommer att få jobba med framtidens högspecialiserade sjukvård.  

Transplantation och Akutoperation i Huddinge - anestesi- och operationsverksamhet inom akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet. Transplantation är ett av sjukhusets profilområden.   

Buk, Öron Näsa Hals och Öppenvårdsoperation i Huddinge - anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, Öron, Näs och Hals samt övre gastrokirurgi.  

Vi erbjuder   

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter din kunskap och ger dig möjlighet för individuell kompetensutveckling.   

Om tjänsten  

Ditt uppdrag som utbildningsledare består i att förbereda inför studenternas VIL (verksamhetsintegrerat lärande) samt att aktivt ta del av det VIL när studenterna är på plats. Du kommer undervisa sjuksköterskestudenter på grund och avancerad nivå.  

Du fungerar som en brygga för att integrera vård och utbildning och utveckla pedagogisk miljö inom anestesisjukvård. Det viktigt att du har ett genuint intresse för pedagogik och har en god förmåga att anpassa dig till studenternas olika behov och lärostilar. Du kommer också att vara stöd för kliniska handledare och alla medarbetare inom funktionen genom att medverka i introduktion och i olika utbildningssatser.  

Tjänsten innefattar 50% uppdrag som utbildningsledare och 50% patientnära vård som anestesisjuksköterska vilket ger dig god möjlighet att utveckla både klinisk excellens och att utvecklas som pedagog.  

Uppdraget som utbildningsledare omfattar i huvudsakligen av  

• Planerar inför och introducera studenter till VIL  

• Stödja kliniska handledare under VIL  

• Ansvara för mitt och slutbedömningar i nära samråd med lärosäte  

• Verka för att utveckla VIL samt följa upp och sprida resultat av genomförda utvärderingar  

• Medverka för introduktion av nya medarbetare  

• Planera och genomföra utbildningssatser  

Du arbetar i team med andra utbildningsledare, omvårdnadschefer, biträdande univeritetssjuksköterskor och univeritetssjuksköterskor för att skapa en lärande miljö i vården. Du kommer ha goda möjlighet att utforma och utveckla uppdraget utifrån din kunskap.  

Som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där din arbetsmiljö präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo tillsammans med kompetenta kollegor. Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med högteknologisk avancerad anestesisjukvård med nära koppling till forskning och utveckling.    

Vi söker  

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv person som aktivt vill bidra till vår gemenskap.  

Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta liksom att du anser det betydelsefullt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens och verksamhetens bästa.   

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom anestesi med lägst magisterexamen. Klinisk erfarenhet som anestesisjuksköterska minst 5 år. Handledarutbildning minst 7,5 hp och fördjupade meriter inom pedagogik och handledning.  

Meriterande: Tidigare erfarenhet av utbildningsansvar och studenthandlening.   

Välkommen med din ansökan!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

- Personligt brev  

- CV  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis på akademisk examen  

- Pedagogiska meriter 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Oili Dahl 
 0704846724

Tommy Olsson 
Vårdenhetschef Buk, ÖNH och Öppenvårdsop Huddinge
 08-585 879 36

Fackliga representanter

Maria Lundkvist, 08-58 580000, maria.h.lundqvist@sll.se

 

Dela detta jobb

Utbildningsledare inom anestesisjukvård till Funktion Perioperativ medicin och intensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset