medrek.se

Utbildningsmöjlighet för sjuksköterska som vill till barnsjukvården

Regioner
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Utbildningsmöjlighet för sjuksköterska som vill till barnsjukvården

”I sjuksköterskeutbildningen läser man väldigt lite om barnsjukvård, vilket kanske gör att man är lite rädd för att ta sig an det. Den här kursen är ett bra komplement, där man får grundläggande kunskaper och kan känna sig tryggare i en roll på barnavdelning, som ofta är ett brett område men väldigt många olika diagnoser och sjukdomar.”
- Helen Öholm-Lundahl, sjuksköterska på Astrid Lindgrens barnsjukhus

Vi söker nu sjuksköterskor till Astrid Lindgrens Barnsjukhus! 
Vi erbjuder dig ett givande arbete inom vår fantastiska barnsjukvård i en omväxlande och lärorik arbetsmiljö.Vi har ett rikt urval av intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Några av våra avdelningar är ensamutförare i landet av specialiserad barnsjukvård.

Vi erbjuder

  •  Utbildning (omvårdnad inom barnsjukvård 15 hp) på betald arbetstid.
  • Att arbeta med patienter som har stort omvårdnadsbehov i vår avancerade och högteknologiska vårdmiljö.
  • Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.
  • Ett eget ansvarsområde.
  • Möjlighet till egen omvårdnadsforskning.
  • Att handleda studenter.
  • Individuellt schema.
  • Möjlighet att hospitera på en avdelning som intresserar dig.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med något eller några års erfarenhet som sjuksköterska och vill jobba utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först. Du möter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt reflekterar och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. Du är beredd att omvärdera dagens planering utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Charlotte Malmqvist
08- 517 772 24
charlotte.malmqvist-askman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Utbildningsmöjlighet för sjuksköterska som vill till barnsjukvården

Karolinska Universitetssjukhuset