medrek.se

Utbildningssjuksköterska till barnregionvårdavdelningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Utbildningssjuksköterska till barnregionvårdavdelningen i Huddinge

Är du en ambitiös och målmedveten barnsjuksköterska med stort intresse för utbildning och kompetensutveckling? Vill du vara med och utveckla vården och ansvara för både externa och interna utbildningar?  

Vi erbjuder 

En arbetsplats med stort engagemang, mycket glädje och stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss utreder och behandlar vi barn med blod -, lever - och njursjukdomar i åldrarna från nyfödd till det år de fyller 18. Våra patienter är barn med både kroniska sjukdomar, akuta sjukdomar eller barn som transplanterat till exempel stamceller, lever eller njurar. Hit kommer barn som behöver dialys, barn med tumörsjukdomar och behandlas med cytostatika eller barn med immunbrister. Mer än hälften av patienterna är från andra delar av landet och bor då i regel på Ronald McDonald Hus. Avdelningen ligger i anslutning till en dagvårdsavdelning där många av barnen följs efter att de skrivits ut från avdelningen. 

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset och Astrid Lindgrens barnsjukhus har du möjlighet att gå vårt introduktionsprogram för nyanställda och du får tillgång till personalgym och en timma friskvård på arbetstid/vecka.  

Om tjänsten 

I ditt arbete som utbildningsansvarig sjuksköterska arbetar du tillsammans med omvårdnadscheferna för att planera och organisera utbildningsinsatserna för nyanställd och erfaren omvårdnadspersonal. Uppgifter som kan förekomma är att organisera utbildningsflödet inför varje termin; bjuda in interna och externa föreläsare samt att själv ansvara för delar av utbildningsflödet. Du handleder och planerar nyanställd omvårdnadspersonals introduktion och coachar kollegor i deras individuella kompetensutveckling. I din roll ansvarar du även för att verksamheten hålls uppdaterad om nationell och internationell forskning och du uppmuntras att delta i relevanta utbildningar och konferenser.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 40 timmar per vecka där arbetet fördelas genom 50 % tjänstgöring som utbildningsansvarig sjuksköterska och 50 % tjänstgöring inom kliniskt arbete som specialistsjuksköterska på vårdavdelningen. I den kliniska delen av tjänsten ingår visst kvälls och helgarbete enligt avtal.  

Vi söker  

Vi söker dig som är barnsjuksköterska med stort engagemang och intresse för barnsjukvård. Vi ser att du har stor empatiska förmåga och personlig mognad då du kommer att möta barn och ungdomar med livslånga sjukdomar och deras familjer. Som utbildningssjuksköterska hos oss får du ett arbete där du jobbar självständigt och tar mycket eget ansvar. God kommunikation och samarbetsförmåga och med barn, familjer och kollegor är en självklarhet.  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom samt minst tre års erfarenhet av barnsjukvård. 

Meriterande: Tidigare utbildnings-/utvecklingsuppdrag och/eller handledning. HLR instruktörutbildning.  

Välkommen att ansöka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens    

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Frida Axelsson 
Omvårdnadschef
 08-585 828 52
 frida.axelsson@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet: 08-585 80350

 

Dela detta jobb

Utbildningssjuksköterska till barnregionvårdavdelningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset