medrek.se

Utvecklare till området Business Intelligence (BI)

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Utvecklare till området Business Intelligence (BI)

Livsviktig IT  

Vill du utveckla IT-stöd som gör verklig skillnad? Var med och skapa framtidens sjukvård med oss!  

Om oss 

Karolinska universitetssjukhuset är mitt uppe i en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv i Hagastaden.  

Just nu pågår ett banbrytande arbete kring hur man samlar och analyserar patienternas vård hos Karolinska. Vi tittar på hela patientresan för att ta fram parametrar för hur man ska kunna mäta och senare påverka sjukhusets arbete, vilket är något som väldigt få sjukhus i världen har gjort framgångsrikt.  

Din vardag 

Du erbjuds ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv organisation med möjlighet att åstadkomma förbättringar för sjukhuset och dess patienter, i förlängningen för dig eller någon du känner. Du kommer till en organisation i en spännande fas av förändring och utveckling med möjlighet att påverka hur vi och kanske även andra sjukhus världen över kommer att använda Business Intelligence i framtiden.  

Du kommer vara del av en engagerad grupp på 15-20 personer som jobbar i mindre agila team, som kommer lära dig allt inom området och som du kan bidra till med dina kunskaper! 

Vi söker  

Vi söker dig som har en passion för BI-utveckling! Viktigt är också att du har ett driv och engagemang och välkommen om du är antingen junior eller senior utvecklare. Du bör gilla att jobba nära verksamheten i att ta fram lösningen, den som skapar de bästa förutsättningarna för dem att få stöd i analys och beslut. 

Vi tror också att du är analytisk, lösningsorienterad och kan förstå och bedöma förändringskrav utifrån ett tekniskt perspektiv men vi är också intresserade av vad just du kan bidra med utöver detta!  

Din kompetens och erfarenhet 

För att lyckas i rollen är en teknisk utbildning i grunden ett krav, högskole-/civilingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning. Antingen är du nyutexaminerad eller har några års erfarenhet som BI-utvecklare. Vidare behövs en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska.  

Och såklart helst ha kunskaper inom Business Intelligence, ETL, Data Warehousing och SQL. Vi arbetar i både Microsoft- och IBM baserade lösningar samt Tableau, så erfarenhet av Microsoft SSRS/SSAS/SSSI och IBMs Planning Analytics i TM1 och Tableau, är ett plus! 

Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.  

Välkommen med din ansökan!  

Urval kommer att ske löpande. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Charlotte Backman 

Chef verksamhetsstöd

 0724682084

Fackliga representanter

Vision: Marie Hammarström, tel: 070-484 1286

SACO: Pasi Nyberg, tel: 072-580 8684

Vårdförbundet: Johan Flodin, tel: 08-517 76865

Läkarförbundet: Yvonne Dellmark, tel: 08 585 80000

 

Dela detta jobb

Utvecklare till området Business Intelligence (BI)

Karolinska Universitetssjukhuset