medrek.se

logga

Utvecklingsledare till Kvalitet och utveckling, avdelning Vuxna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Utvecklingsledare till Kvalitet och utveckling, avdelning Vuxna

Sista ansökningsdatum: 6 december 2020
Referensnummer: 5966

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Rebecca Löfstrand, HR-konsult, 013- 26 32 84, rebecca.lofstrand@linkoping.se

Ann-Charlotte Svanhem, Enhetschef Kvalitet och utveckling, Vuxen, 013-29 46 37, ann-charlotte.svanhem@linkoping.se

Gustav Södling, Facklig företrädare, Vision, 072 574 0003, gustav.sodling@fv.vision.se

Eva Stjärnström Nilsson, Facklig företrädare SSR, 013- 20 78 54

 

Om arbetsplatsen

Social- och omsorgsförvaltningen gick den 1 november 2020 in i en ny organisation. Avdelning Vuxna består av flera enheter och utreder, följer upp samt beställer insatser för personer som är mellan 21-64 år. Nu söker vi en utvecklingsledare till enheten Kvalitet och utveckling.

Syftet med den nya organisationen är bland annat att vi ska få en ökad helhetssyn och utveckla vår samverkan utifrån ett brukarperspektiv. Här får du alltså möjlighet att delta i en spännande förändringsprocess och vara med från början av arbetet med att bygga upp en verksamhet där individen är i fokus! 

Arbetsbeskrivning

I rollen som utvecklingsledare är du bland annat med och utvecklar förvaltningen genom att planera och leda olika utvecklingsprocesser. En stor del av ditt uppdrag innebär arbete med avtalsupphandlingar och verksamhetsuppdrag till utförare. Du omvärldsbevakar, tar tar fram statistik som du analyserar och sammanställer samt skriver handlingar, rapporter och andra underlag. Som utvecklingsledare arbetar du mycket med nämndprocessarbete ut mot arbetsmarknadsnämnden och social- och omsorgsnämnden.

I frågor och processer som rör åldersgruppen vuxna mellan 21-64 år samverkar du med andra, både inom och utanför enheten. Bland annat med myndighetsutövning som LSS, SOL och socialpsykiatri. 

Kvalifikationer

Till tjänsten som utvecklingsledare söker vi dig som har en akademisk examen. Tänkbara områden är socionomutbildning, beteendevetenskap, samhällsvetenskap, jusristutbildning eller motsvarande, gärna utbildningen med inriktning på utredning och social omsorg. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation och/eller kommunal verksamhet. Vi ser gärna att du har arbetat inom området socialtjänst och har erfarenhet av LoU, lagen om offentlig upphandling. 

Då tjänsten innebär samverkan och framtagande av skriftliga underlag är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt.

Som person är du självgående och tar stort eget ansar för ditt arbete. Du styrs av ett mål- och resultattänk i din planering och du har förmågan att se helheten och det större perspektivet för verksamheten. Då verksamheten är i en pågående verksamhetsförändring så ser vi att du som söker har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändring.

Som person är du trygg, kan se relationer i sitt rätta perspektiv och du kan skilja på det personliga och professionella. Du samarbetar bra tillsammans med andra människor och du kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Dela detta jobb

logga
Utvecklingsledare till Kvalitet och utveckling, avdelning Vuxna

Linköpings kommun