medrek.se

Utvecklingssjuköterska för Periferangio/Intervention, Bild och Funktion

Regioner
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Utvecklingssjuköterska för Periferangio/Intervention, Bild och Funktion

Vi erbjuder
En utvecklande tjänst där du får möjlighet till stor påverkan på utveckling av enheten för Radiologisk Periferangio och Intervention. Möjlighet att få kombinera din kunskap och pedagogisk förmåga för att leda dina kollegor och utveckla ett nytt arbetssätt.  

Om tjänsten
Som utvecklingssjuksköterska ansvarar du för utbildning och -utveckling inom ansvarsområdet. Du får en viktig roll i arbetet där du tillsammans med modalitetsansvarig läkare kommer att förbättra, kvalitetssäkra och förmedla kunskap till dina kollegor och studenter.
 
I ansvaret ingår att:  
 
- Planera, leda, följa upp, utvärdera utbildning och utveckling inom modaliteten för att säkerställa en patientsäker och kvalitativ vård.   
- Initiera och leda kollegor i implementering och utveckling av ny kunskap.  
- Leda och implementera ett pedagogiskt förhållningssätt, med patienten i fokus som vår värdegrund.   
- Ha övergripande ansvar för pedagogiska frågor och utveckling.  
- Initiera och medverka i utvecklings- och forskningsprojekt. 
- Bevaka och följa relevanta radiologiska trender i omvärlden genom att följa aktuell forskning och utveckling.  
- Medverka till att kvalitativ och värdebaserat kunskap genereras.   
 
I utvecklingsarbetet samarbetar du med modalitets ansvarig läkare, enhetsledare och omvårdnadschef.  Tjänsten som utvecklingssköterska är ett förordande på 3 år med möjlighet till förlängning. Den är förlagd på dagtid, måndag-fredag och innebär ett kliniskt engagemang i omfattningen på ca. 75 %. Du är verksam inom både öppen- och slutenvård och får en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik. Du kommer att ingå i ett team av kreativa och drivna kollegor: undersköterskor, radiologer, röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor och kärlkirurger.
 
Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete kan du också komma att ges möjlighet att delta i Regionalt Periferangio beredskapslinje inom Region Stockholm. 
 
Vi söker
För att bli framgångsrik i tjänsten ser vi att du är ansvarstagande och gillar att ta eget initiativ. Du kommunicerar tydligt och har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap. Du efterlever våra grundvärderingar: Ansvar, Medmänsklighet, Helhetssyn.
 
Kvalifikationer 
Legitimerad Röntgensjuksköterska, Hybridsjuksköterska
Meriterande: Meriterande med magisterexamen eller andra akademiska kunskaper på avancerad nivå, eller andra reella kvalifikationer. Du bör ha fördjupad kunskap inom ansvarsområdet.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
  
 
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Visstidsanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt
Ervin Polimac 
Chefsjuksköterska
contacticon phone 072-599 10 24

Fackliga representanter
Naghmeh Mahmoud Zadeh, naghmeh.mahmoud-zadeh@sll.se, tel. 08-517 783 63

Dela detta jobb

Utvecklingssjuköterska för Periferangio/Intervention, Bild och Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset