medrek.se

Välkommen, biträdande chefsjuksköterska, till avd 27, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Välkommen, biträdande chefsjuksköterska, till avd 27, Södertälje sjukhus

Avdelning 27 är en akutgeriatrisk vårdavdelning för medicinsk utredning och behandling av sköra äldre. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionella team med patienten i centrum. Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesutövning och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete!

Biträdande chefsjuksköterska på Södertälje sjukhus:  
Som biträdande chefsjuksköterska kommer du tillsammans med chefsjuksköterska leda och planera arbetet på avdelningen. Arbetet består bland annat av arbete med kvalitets- och omvårdnadsförbättringar bla genom upprättande och uppdatering av rutiner och riktlinjer, samt att stödja medarbetarna i det dagliga arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår även att sköta delar av administrativt arbete såsom fakturahantering, bemanning och schemaplanering, samt rapportering i personalsystemet Heroma.

Dina personliga egenskaper:  
Som person är du nytänkande i ditt sätt och drivs av att arbeta mot ständiga förbättringar. Du är trygg i dig själv som person, likaledes i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang för helheten och positiva förhållningssätt till avdelningen och arbetslagets framgång. Du behöver vara noggrann, strukturerad och flexibel för att komma till din rätt i denna roll.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande med ledarerfarenhet eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Anställningsform:  
50% av tjänstgöringen som biträdande chefsjuksköterska och 50% kliniskt arbete som sjuksköterska. Förordnande som biträdande chefsjuksköterska, grundanställning som sjuksköterska. Heltid 38.25 h/v. Den kliniska tjänstgöringen är 2-skift (dag/kväll

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Välkommen, biträdande chefsjuksköterska, till avd 27, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus