medrek.se

Välkommen du sjuksköterska som vill starta upp en studentenhet på Vårdgolv Lever, Huddinge sjukhus!

Regioner
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Välkommen du sjuksköterska som vill starta upp en studentenhet på Vårdgolv Lever, Huddinge sjukhus!

Vi erbjuder
Möjlighet att genom ditt ansvarsområde vara delaktig i att starta upp en studentenhet!

Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården " är vägledande när vi på Vårdgolv Lever bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienterna. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården.

Flödena Leversjukdomar och Levertumörer delar vårdgolv på avdelning B72 och har gemensamt 14 vårdplatser. Vår vision innebär att vi arbetar utifrån ett interprofessionellt teamarbete. I flödena ingår sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare ,läkare, apotekare och en patientflödeschef samt omvårdnadschef. Det finns även en klinisk omvårdnadsledare som finns tillgänglig på vårdgolvet och tillsammans med Omvårdnadschef bedriver förbättringsarbeten.

Vi på vårdgolvet vårdar både kirurgiska patienter som opereras i levern på grund av primärtumör eller metastas och medicinska patienter, dvs patienter med sjukdom i levern (hepatologi). Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och akut flöde. Vi har ett strukturerat utbildningsprogram med föreläsningar relevanta till patientområdet, varje vecka.

Vi ger möjlighet att medverka i utvecklingsarbete/projekt samt läsa kurser. Inom patientområdet finns möjlighet till kompetensutveckling då vi har intermediäravdelning (IMA), endoskopienheten samt fler kirurgiska flöden.

Om tjänsten
Vi arbetar i team sjuksköterska och undersköterska och har huvudansvaret för 4-5 patienter i varje team. Vi arbetar nära hälsoprofessionerna såsom sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Det finns olika möjligheter till tjänstgöring dag/kväll, dag/kväll/natt, natt. Vi arbetar enligt 24/7-avtalet som gäller för alla sjuksköterskor inom SLL.

Vi erbjuder individuell inskolning, 6-8 veckor.

Vi söker
Vi söker dig legitimerad sjuksköterska som är intresserad av:

  • utbildning av studenter och peer-learning
  • högspecialiserad vård
  • patientfokusering och kvalitetsarbete
  • utveckling både för patienten och din roll som sjuksköterska

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenheter inom hepatologi eller kirurgi samt studenter

Välkommen med din ansökan önskar Tina!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Välkommen du sjuksköterska som vill starta upp en studentenhet på Vårdgolv Lever, Huddinge sjukhus!

Karolinska Universitetssjukhuset