medrek.se

Välkommen sjuksköterska till Södertälje sjukhus och VO Vård!

Ansök nu

Välkommen sjuksköterska till Södertälje sjukhus och VO Vård!

Under våren har vi ställts inför tuffa utmaningar i och med Covid-19. Våra duktiga medarbetare behöver förstärkning av dig, leg. sjuksköterska! Dels till sommaren som kommer, men även framöver! Vill du bli en del i vårt fina arbetslag?

Verksamhetsområde Vård arbetar med att skapa attraktiva arbetsplatser, med möjlighet till kompetensutveckling, ett närvarande ledarskap och tydliga mål för verksamheten. Du är delaktig i verksamhetes utveckling genom ett medarberardrivet förbättringsarbete.

Vår värdegrund består av fyra hörnstenar; patienten först, engagemang för helheten, varje medarbetare gör skillnad och kvalité. Detta ger oss möjligheten att verka med patientens behov i fokus och att alla medarbetares handlingar gör skillnad, varje dag på jobbet. Vi levererar högkvalitativ vård, i rätt tid och i rätt omfattning.   

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  
Som sjuksköterska på Södertälje sjukhus erbjuds du ett introduktionsprogram för sjuksköterskor, ett unikt kompetensutvecklingsprogram inom Humanistisk Medicin och bra anställningsförmåner. Det finns breda inriktningar med stora möjligheter till utveckling och karriär. Här blir du snabbt en i gänget och stämningen är familjär. 

Verksamhetsområde Vård:  

 Avd 8: Internmedicin med inriktning neurologi (där stroke ingår) och endokrin  sjukdomar   

Avd 10: Internmedicin med profilering mot hjärtsjukdomar med telemetri

Avd 18: Inriktning elektiv och akut kirurgi     

Avd 19: Inriktning akut och elektiv urologi, ortopedi och gynekologi     

Avd 20: Geriatrisk rehabilitering med inriktning stroke och ortopedi    

Avd 23: Internmedicin med infektion och lungsjukdomar    

Avd 26: Geriatrik med inriktning demensvård    

Avd 27: Akutgeriatrik    

PVA: Specialiserad palliativ vård   

ASIH

Dina personliga egenskaper:  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom initiativförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt, såväl som i grupp och behöver kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Medarbetardrivet förbättringsarbete är en självklarhet i din arbetsvardag, likaledes yrkesmässig utveckling.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Specialistutbildning är meriterande. Du är en god kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt.

Dina arbetsuppgifter:  

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning på ett akutsjukhus. I din ansökan anger du vilken inriktning/avdelning du vill arbeta på.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.   
Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan.  

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV.

Rekrytering till denna tjänst kommer ske under ansökningstidens gång!

Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Dela detta jobb

Välkommen sjuksköterska till Södertälje sjukhus och VO Vård!

Södertälje Sjukhus