medrek.se

Vallatorpsdoktorn utökar med ytterligare en dsk/ssk

Ansök nu

Vallatorpsdoktorn utökar med ytterligare en dsk/ssk

Inledning: 

Vallatorpsdoktorn avser satsa på uppdraget inom hemsjukvård och utökar därför bemanningen med ytterligare en distriktssköterska alternativt sjuksköterska, som vill arbeta på en vårdcentral med familjär känsla.  

Hos oss har du nu möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både hemsjukvård och mottagningsarbete. Vi vill att du är med och påverkar arbetets innehåll och upplägg - för oss är det viktigt att du trivs i ditt arbete! 

Dina arbetsuppgifter: 

Inom hemsjukvården ansvarar du för mottagningens inskrivna hemsjukvårdspatienter tillsammans med en erfaren sköterskekollega och patientansvarig läkare. Som stöd finns undersköterskor som utför enklare omvårdnadsåtgärder hos patienten. Detta medför att du som distriktssköterska/sjuksköterska utför de mer kvalificerade hembesöken och organisationen kring patienten, vilket många anser är positivt för att tillvarata kompetens på bästa möjliga sätt. Detta upplägg innebär således att du har en arbetsledande funktion, med omvårdnadsansvar för dina inskrivna patienter, där du organiserar och stöttar undersköterskorna i hemsjukvården.  

Arbetet inne på mottagningen omfattar till exempel egna patientbesök, triage, telefonrådgivning samt arbete med digifysisk vård där du ger rådgivning digitalt.

Din profil: 
Vi söker dig som är legitimerad distriktsjuksköterska alternativt sjuksköterska med stort intresse för primärvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård och hemsjukvård. 

För att passa i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ gällande både ditt omvårdnadsansvar för patienter och för verksamheten. Du behöver vara duktig på att prioritera, organisera och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.  

Körkort är ett krav då du använder bil i hemsjukvården.

Vi erbjuder dig:  

En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.  

Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Du har goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. 

Anställning och ansökan: 

Tjänstgöringsgrad: 80%  Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu!  

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf verksamhetschef Susanne Fjärdsäter, e-post: susanne.fjardsater@primavard.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Vallatorpsdoktorn utökar med ytterligare en dsk/ssk

Prima Vård AB