medrek.se

Var med från början i våra nya lokaler! Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna.

Ansök nu

Var med från början i våra nya lokaler! Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna.

Om oss 
I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. Vi ska flytta vår verksamhet till en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.

Om tjänsten   
Hos oss ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans. Vi vårdar patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitetsstörningar och endokrinologi. Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande.

”Intressanta och spännande diagnoser där omvårdnaden verkligen gör skillnad!” Sjuksköterska med läkemedelsansvar och omvårdnadsansvarig Endokrin, Erika Wing

Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team. Vidare kommer du att ha schemalagd arbetstid vilket innebär dag och kvällspass samt möjlighet till natt.  

Vi erbjuder   

  • Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans kontinuerligt utvecklar vården.   
  • Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.   
  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov   
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare   
  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp   
  • SLL:s Nya arbetstidsmodell 

Vi söker   
Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter. Verksamheten är under utveckling vilket innebär att vi söker dig som är lösningsorienterad, ser möjligheten i att kunna vara med och påverka och vill testa nya arbetssätt. Du får gärna vara intresserad av utvecklingsarbete då det finns stor möjlighet för våra anställda till att påverka och delta i olika projekt och i arbetsgrupper.

Kvalifikationer   
Krav: Legitimerad sjuksköterska.   

Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk, medicinsk eller psykiatrisk omvårdnad.  
Utbildning till specialistsjuksköterska, vilket ger möjlighet till anställning som biträdande universitetssjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.   

Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först.   

Välkommen med din ansökan!   

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Var med från början i våra nya lokaler! Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna.

Karolinska Universitetssjukhuset