medrek.se

Vårdadministrativ chef till Tema Kvinnohälsa

Ansök nu

Vårdadministrativ chef till Tema Kvinnohälsa

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att vara med att utveckla och bygga ett nytt Tema Kvinnohälsa och dess organisation från 1 januari 2020. Tidigare har vi tillhört Tema Barn och Kvinnosjukvård och vårdadministrationen i form av uppdrag, ekonomi och medarbetare kopplat till kvinnohälsa kommer flyttas till det nya temat.  Du får möjlighet att vara med att se över och anpassa befintliga arbetssätt och rutiner kopplade till vårdadministrationen till det nya temats uppdrag och förutsättningar. I rollen som vårdadministrativ chef får du en unik möjlighet att etablera och driva utvecklingen av vårdadministration. Vidare kommer du att vara delaktig i att bygga samarbeten med andra teman gällande administrativa uppgifter.

Om tjänsten
Som vårdadministrativ chef bidrar du till det värde som levereras inom temat samt har ett sammanhållet ansvar för integration av vård, forskning och utbildning, ekonomi, arbetsmiljö och medarbetare inom den administrativa avdelningen.

Du leder och har ett övergripande ansvar för den vårdadministrativa verksamheten. I uppdraget ingår att säkerställa att vårdadministrationen har de resurser och kompetenser som krävs för att optimera värdet som levereras inom ramen för sitt uppdrag, samt att koordinera och optimera resursutnyttjande inom temat. Utöver detta bereder vårdadministrativa chefen möjligheter för forskning, utbildning och utveckling.

Som vårdadministrativ chef ansvarar du för den administrativa verksamheten inom temat, vilket innefattar medicinska sekreterare, administratörer, DRG barnmorskor, IT-samordnare och chefsstöd till våra första linjens chefer. Rollen är mycket bred och du kommer att arbeta både strategiskt samt stötta i det operativa arbetet.

Du rapporterar till Temachefen, ingår i temats ledningsgrupp samt är verksamhetens och Karolinskas representant så väl internt som externt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi söker
Vi söker dig som har utbildning inom hälso- och sjukvård såsom medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vidare har du vårdadministrativ yrkeserfarenhet. För rollen krävs också erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar, ledarskap och styrning samt erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete samt projektledning. Det är en fördel om du har erfarenhet från komplexa organisationer.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer.

Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt.

Som person är du lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos medarbetarna genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang. 

Du ansvarar för verksamhetens resultat varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande men du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändrar sig.

Välkommen med din ansökan!

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev
2. CV
3. Genomförda tester (För dig som inte är chef inom Karolinska Universitetssjukhuset idag)

Ansökan 
För dig som inte redan är chef inom Karolinska Universitetssjukhuset så använder vi i vår rekryteringsprocess oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

För dig som inte redan är chef inom Karolinska Universitetssjukhuset är ansökan inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionalutveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vårdadministrativ chef till Tema Kvinnohälsa

Karolinska Universitetssjukhuset